Despre mine

Îți mulțumesc că ai accesat acest site!

TERAPEUT CERTIFICAT METODA MELILLO

Ramona Stanciu

Dacă ești aici, probabil ești în căutarea unor răspunsuri privind particularitățile, dificultățile sau anumite manifestări pe care le are copilul tău sau beneficiarii cu care lucrezi.

Din acest punct am plecat și eu în călătoria mea în lumea integrării senzoriale. Inițial a fost nevoia personală de a descoperi răspunsuri la manifestările băiatului meu, care acum este un tânăr adult diagnosticat cu autism. Dar odată ce am început să aflu detalii despre sistemele senzoriale, mi-am dat seama că tot timpul mai e câte ceva de învățat.

Prin urmare, am participat la multe formări pe terapia de integrare senzorială, terapia alimentară, terapia Snoezelen, iar de curând am obținut certificarea internațională pe Metoda Melillo, în prezent fiind singurul terapeut cu acest tip de certificare din România. 

Profesez în terapia de integrare senzorială din anul 2016. În acest interval de timp, am lucrat programe de terapie cu peste 100 de copii, iar evaluări senzoriale am realizat la peste 1000 de copii din țară și din străinătate.

De aproximativ 5 ani organizez periodic workshopuri, cursuri, supervizări și programe de mentorat pentru specialiști sau pentru familiile copiilor cu deficiențe de procesare senzorială. 

Pentru că uneori timpul nu e de partea noastră și data când se derulează cursurile nu se potrivește cu programul tău, am decis să realizez acest site, unde tu să găsești informațiile și să le parcurgi în momentul când timpul îți permite.

Dacă ai întrebări cu privire la informațiile dobândite în cadrul workshopurilor achiziționate, te rog sa mi le adresezi pe mailul menționat în secțiunea Contact